ANKETA „KNIHA DĚTSKÉHO SRDCE"

Kniha dětského srdceMěstská knihovna Most se připojila k anketě Národního pedagogického muzea a knihovny J. A. Komenského a Otevírá hlasování dětí o nejoblíbenější dětskou knihu roku 2023!

Vyhlašujeme již 31. ročník ocenění KNIHA DĚTSKÉHO SRDCE, cena V. F. Suka.

Hlasovat mohou děti a mládež od 0 do 18 let pro knihu, která se jim nejvíce líbila z těch, které přečetly v roce 2023, bez ohledu na rok vydání knihy. Hlasovat mohou pro knihy české i překladové, naučné i beletrii do 28. února 2024 včetně.

 

Hlasovat je možno elektronicky HLASOVACÍ FORMULÁŘ ZDE nebo je možné vyplnit tištěný hlasovací lístek, který najdete v Městské knihovně Most v odd. výpůjčních služeb.

 

Z doručených hlasů bude vylosováno 50 dětí, které obdrží od Národního pedagogického muzea a knihovny J. A. Komenského knižní cenu.

 

Cílem Ceny je zjistit, které knihy minulý rok děti nejvíce zaujaly a ocenit hodnotná literární díla vydaná v roce 2023 pro děti a mládež. Cena upozorňuje pedagogickou a ostatní veřejnost na nové tituly v této oblasti literatury a zároveň odráží čtenářské preference dětí.

Výsledky předchozích ročníků: https://www.npmk.cz/knihovna/sukova-knihovna/suk-cteme-vsichni/predchozi-rocniky-0

Online platby pro nás zajišťuje platební brána Comgate. Poskytovatel služby, společnost ComGate Payments, a. s.loga Comgate