Facebook Google+ YouTube

Vyberte si své kino a nakupte vstupenky online

Manželka a manžel

2DČTČT/AT12
Režie:Simone Godano
Hrají:Kasia Smutniak, Pierfrancesco Favino, Marta Gastini, Andrea Bruschi
Premiéra:14. prosinec 2017
Délka:100 minut
Žánr:Romantický, Komedie

Režie: Simone Godano  •  Scénář: Carmen Roberta Danza, Giulia Louise Steigerwalt  •  Kamera: Michele D'Attanasio  •  Producent: Roberto Sessa, Matteo Rovere  •  Hrají: Kasia Smutniak, Pierfrancesco Favino, Marta Gastini, Andrea Bruschi

Sofia (Kasia Smutniak) a Andrea (Pierfrancesco Favino) jsou pěkný pár, totiž byli jím. Deset let jsou manželé, teď zažívají krizi a uvažují o rozvodu. Avšak následkem Andreova vědeckého pokusu se náhle ocitají každý v těle toho druhého, a to doslova. Andrea je Sofií, Sofia Andreou. Bez možnosti volby, jenom každý zakouší každodenní existenci toho druhého.

Ona je v jeho kůži geniálního chirurga, jenž provádí pokusy na lidském mozku, on na jejím místě ctižádostivé televizní moderátorky na vzestupu. Kousavá a bláznivá komedie, vyprávějící neuvěřitelnou a překvapující cestu do partnerova života, již jsou Sofia i Andrea nuceni podniknout. Tento zážitek je navždy změní, neboť jim umožní znovu pocítit vzájemnou empatii a skutečné spojení, nezbytné, jestliže někoho opravdu milujeme.

Trailery

Fotogalerie

Najděte své kino

Najděte svoji akci