Facebook Google+ YouTube

Vyberte si své kino a nakupte vstupenky online

Masaryk

2DORČT/AT12
Režie:Julius Ševčík
Hrají:Karel Roden, Oldřich Kaiser, Arly Jover, Hanns Zischler
Premiéra:25. prosinec 2016
Délka:113 minut
Žánr:Historický, Drama

Režie: Julius Ševčík  •  Scénář: Julius Ševčík, Petr Kolečko, Alex Koenigsmark  •  Hrají: Karel Roden, Oldřich Kaiser, Arly Jover, Hanns Zischler, Eva Herzigová, Jiří Vyorálek, Milton Welsh, Dermot Crowley, Robert Jašków, Emília Vášáryová, Zuzana Kronerová a.h.

Po exkluzivním uvedení na samém konci loňského roku, kdy sedm projekcí filmu Masaryk u nás v Lucerně vyvolalo u diváků obrovský zájem (všech sedm projekcí se vyprodalo do posledního místa již před Vánocemi), přichází očekávaný snímek do široké distribuce, navíc ozdoben čtrnácti nominacemi na Českého lva.

Karel Roden exceluje jako Jan Masaryk a Oldřich Kaiser neméně vynikajícím způsobem ztvárnil roli prezidenta Edvarda Beneše.

Jan Masaryk prožil život bohéma, miloval ženy, hudbu, velká gesta. V jeho srdci bojovala nespoutanost extravagantního umělce s povinností a morálkou úředníka, diplomata. Velkou část života procestoval, ale nikdy nezapomněl na zemi, z níž pocházel, na republiku, kterou založil jeho otec se slavnými iniciálami TGM.

Trailery

Fotogalerie

Najděte své kino

Najděte svoji akci