Koncert Věry Martinové se skupinou Meritum

Koncert Věry Martinové se skupinou Meritum

První dáma české country vystoupí ve Společenském centru - Kině 70

Věra Martinová je výraznou osobností naší hudební scény s nezaměnitelným stylem a jistě není třeba ji dlouze představovat. Jedna z nejlepších českých zpěvaček posledních desetiletí je od roku 2019 držitelkou Zlaté medaile Za zásluhy o rozvoj města Dobrušky za dlouhodobé šíření dobrého jména města.

V roce 2020 chystala Věra Martinová koncertní turné ke svému výročí narození. K tomuto významnému životnímu jubileu si nadělila i zbrusu nové řadové CD. Bohužel se vzhledem k situaci s pandemií celé turné pořád postupně přesouvalo, takže se dá říct, že vlastně stále pokračuje. Věru Martinovou na tomto turné doprovodí její skupina ve složení Bára Šůstková – housle, ukulele, vokály, Olesya Ochepovskaya - klávesy vokály, Jakub Juránek – kytary, vokály, Jan Neruda – basová kytara, Adrian Ševeček – bicí.

Nenechte si ujít tento jedinečný koncert „naší“ první dámy české country music a dorazte v pondělí 25. dubna 2022 v 19:30 hodin do Společenského centra – Kina 70 v Dobrušce!

Vstupné 350 Kč, předprodej vstupenek od 1. března na webu kina www.kino.mestodobruska.cz a v informačním centru Dobruška.

Délka akce: 120 minut
Datum lokální premiéry: 25. duben 2022

Informace o akci a jejím konání

Zpěv

  • Věra Martinová

Housle

  • Bára Šůstková

Klávesy

  • Olesya Occhepovskaya

Kytara

  • Jakub Juránek

Baskytara

  • Jan Neruda

Bicí

  • Adrian Ševeček