Den dětí - MAGIC SHOW RADKA BAKALÁŘE

Informace o akci a jejím konání

Neuvěřitelná magická show světového formátu v podání Radka Bakaláře, nejvyhledávanějšího a neJuznávanějšího kouzelníka nové generace.

Přijďte zažít na vlastní kůži nevysvětlitelná kouzla, která vás opět pošlou zpět v čase do dětských let, kdy bylo možné absolutně vše! Přijďte zažít neopakovatelné chvíle, které zažívají hosté televizního pořadu Magic show a Revolution of Magic.

Čeká Vás 60 minut nepochopitelného zmatení lidských smyslů a převrácení reality. Celý program bude elegantně propojen s tancem a dozvíte se i o utajené historii kouzelnického řemesla.

Radek je skvělý iluzionista, moderátor, tanečník a manipulátor lidské mysli. Kombinace těchto faktorů a jeho nadčasové pojetí kouzel zaručují, že zážitek z celé show nenechá nikoho chladným včetně Vás.

Radek Bakalář se na scéně se pohybuje přes 20 let. Má na kontě několik prestižních cen z tuzemských a mezinárodních soutěží. Pravidelně navštěvuje kouzelnické veletrhy po celém světě, kde čerpá aktuální trendy a aktivně přispívá svými podněty. Jeho celoživotním cílem je aktualizovat tento umělecký obor a přizpůsobit ho aktuální uspěchané a přetechnizované době, tak aby se opět lidé zastavili a vychutnali si kouzlo okamžiku.

Odkazy:

Magic show - úspěšný pořad vysílaný na TV Prima https://www.iprima.cz/serialy/magic-show

Projekt Revolution of magic - https://www.youtube.com/watch?v=quFDDHF5Qp0

Web: www.radekbakalar.cz

Facebook: https://www.facebook.com/BC.MAGICIAN/

Instagram: https://www.instagram.com/radekbakalar/

Délka akce: 60 minut
Datum lokální premiéry: 28. květen 2023

Galerie