Hálkovo městské divadlo

Pohádky

3. Divadelní gala ples 2015

III. DIVADELNÍ GALA PLES se konal dne 17.1.2015 v Obecním domě v Nymburce. O hudební doprovod večera se opět postaral Petr Sovič a GOLDEN BIG BAND PRAGUE. Hlavní cenu do tomboly i letos věnovala cestovní kancelář MONATOUR.

2. Divadelní gala ples 2014

II. DIVADELNÍ GALA PLES se konal 18.1.2014 v Obecním domě v Nymburce. O hudební doprovod se postaralo osvědčené hudební seskupení GOLDEN BIG BAND PRAGUE s Petrem Sovičem. Večer moderoval herec Braňo Polák. Čestným hostem byl Vlastimil Harapes, Richard Tesařík a herečka Lenka Vacvalová.

Divadelní gala ples 2013

První divadelní gala ples 2013 se konal 22.3.2013 v Obecním domě v Nymburce. Na velkém sále skvěle po celý večer hrála skupina GOLDEN BIG BAND PRAGUE s hosty Nikoletou Spalasovou a Zbyňkem Drdou. Na malém sále se konal večer ve stylu country s kapelou TO JO Band.

Kühnův dětský sbor a hosté

Galerie

Divadelní školička

Galerie

Malá čarodejnice

Fotografie z premiéry 2.11.2013 Divadelní úprava a režie: Petr Pištěk Hudba: Jiří Beneš Hrají: Marie Vítů, Petr Pištěk, Radka Lupšinová, Tereza Tomanová, Dana Štěpánková, Kateřina Výborná, Eva Stehlíková, Johana Čapková a další.

Galerie

Česká mše vánoční Jakuba Jana Ryby

Galerie

Lážo Plážo 10 let

Své první kulaté jubileum oslavila kapela Lážo Plážo 21.února 2015 od 19.30 hod. ve foyer Hálkova divadla v Nymburce. Se skupinou Lážo Plážo tentokrát vystoupili i bývalí členové kapely. Hosty večera byli Zdeněk Vřešťál a Vít Sázavský ze skupiny NEŘEŽ (dříve NEREZ)

Galerie