Divadlo DONDI: Když se zhasne

Délka:110 minut

Trevor a Nina jsou manželský pár z vyšší newyorské společnosti. On je prominentní gynekolog, ona majitelka a šéfkuchařka vyhlášené italské restaurace. Jejich manželství však nelze pokládat za ideální. Může za to předmanželská smlouva, drsnější než pravidla amerického fotbalu: ten z manželů, který podá návrh na rozvod, přijde o veškerý majetek, který tak automaticky připadne tomu druhému.

Jsou Vánoce a Trevor s Ninou pořádají svůj tradiční večírek. Jedinými pozvanými hosty jsou poněkud výstřední manželé Imelda a Artur. Na první pohled by se mohlo zdát, že půjde o dost nudnou párty, jenže to by ona předmanželská smlouva nesměla obsahovat maličký dodatek: ten z manželů, který prokáže tomu druhému nevěru, může požádat o rozvod a získá všechen majetek. Vánoční večírek se tak promění v rozvodové bitevní pole.

Autoři:

M. Doležalová a R. Vencl

Režie, scéna, kostýmy a výběr hudby:

Roman Groszmann

Obsazení:

Nina: Kristýna Budišová

Imelda: Kateřina Černá

Trevor: Jonáš Florián

Artur: David Macháček

Divadlo DONDI. je profesionální nezávislé a kočovné divadlo, které v roce 2021 založil, v srdci Slovácka, herec David Macháček. Od první hry jde divadlo směrem komorních her s důrazem na kvalitní texty a velké herecké příležitosti, které se vás diváků budou dotýkat.

https://divadlodondi.cz/

Kalendář akcí

duben bře kvě

Najeďte myší nad kalendář a zobrazí se vám akce. Kliknutím na událost zobrazíte podrobnosti.

Najděte svoji akci