Facebook Google+ YouTube

Vyberte si své kino a nakupte vstupenky online

Ein Kessel Buntes

Délka:360 minut

Městské kulturní středisko a Městský dechový orchestr Vás zvou na pestré hudební odpoledne u příležitosti odložených 155. narozenin Městského dechového orchestru a u příležitosti oslav 10 let pod taktovkou ženy, které se koná v sobotu 25. května od 16 hodin v přírodním areálu u Divadla J. K. Tyla.

Těšit se můžete na celovečerní program, ve kterém vystoupí mimo Městského dechového orchestru také přípravný i velký dechový orchestr ZUŠ s mažoretkami Bonifác, taneční i pěvecký obor ZUŠ, místní mažoretky MERIAN, břišní tanečnice SATUA a její taneční skupiny.

Vrcholem večera bude vystoupení nejzábavnější dechovky současnosti LOVE SONG ORCHESTRA, která vychází z bohaté tradice české zábavní muziky, která od balkánců odkoukala jak dělat dechovku s drajvem, a ve Španělsku je naučili, jak hrát skutečně pro lidi. Jdou rovnou na věc - přímo mezi publikum, jsou neustále v pohybu, v maximálním kontaktu, odvážně, na nejroztodivnějších místech. Oproti klasickému pódiovému formátu dávají zcela nový, maximálně intenzivní zážitek z hudby. Rádi ruší bariéru mezi "my - oni", což krásně funguje pro všechny věkové kategorie. A pro tento den se výjimečně spojí a vytvoří neopakovatelnou show s místním Městských dechovým orchestrem.

Odpoledne plné hudby a atrakcí pro naše nejmenší zakončí večerní afterparty s pouštěčem SANDOKANEM. A to vše za dobrovolné vstupné, které bude použito na nákup hudebních nástrojů pro MDO. Těšíme se na Vás!

Realizováno za finanční podpory Královéhradeckého kraje.

Najděte své kino

Najděte svoji akci