Facebook Google+ YouTube

Vyberte si své kino a nakupte vstupenky online

Bumblebee

2DČDMP
Režie:Travis Knight
Hrají:Hailee Steinfeld, Pamela Adlon, John Cena, Gracie Dzienny
Premiéra:20. prosinec 2018
Délka:115 minut
Žánr:Dobrodružný

Charlie je obyčejná osmnáctiletá holka, která právě k narozeninám dostala své první auto. Jenže ten žlutý „Brouk“ není obyčejná ojetina, ale Bumblebee, který se v téhle podobě ukrývá nejen před lidmi, ale i ostatními Transformers.

Režie: Travis Knight  •  Hrají: Hailee Steinfeld, Pamela Adlon, John Cena, Gracie Dzienny, Jason Drucker, Kenneth Choi, Rachel Crow, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Teresa Navarro, Abby Quinn, Vanessa Ross, Christian Hutcherson

Charlie Watsonová (Hailee Steinfeld) slaví osmnáctiny, ale moc důvodů k radosti nemá. Na čele jí vyrazil čerstvý megabeďar a naděje, že od rodiny dostane vysněné auto, se rozplyne ve chvíli, když rozbalí mimořádně trapné dárky. Až majitel bazaru a vrakoviště, u kterého brigádničí, se nad ní smiluje a daruje jí žlutý Volkswagen Brouk, jenž ovšem spadá spíš do kategorie dar nedar. Jen ten největší optimista by totiž vsadil na to, že tahle kraksna bude ještě někdy provozuschopná. Charlie ho dokáže rozchodit aspoň natolik, že s ním doskáče domů do garáže, kde se ho pokusí opravit. Když se ale poprvé zespodu podívá na podvozek, zírají na ni dvě veliké modré oči a Charlie okamžitě dojde, že tohle nebude obyčejné auto.

Trailery

Fotogalerie

Najděte své kino

Najděte svoji akci